De Morgenster
Vakantiehuis midden in het bos van Drenthe!


Last minute herfst-vakantie huisje?

Zoekt u nog een last-minute vakantiebestemming? Wij hebben twee vakantiehuizen in het bos van Norg, in Drenthe. Via de beschikbaarheidskalender kun je eenvoudig kijken welke dagen nog beschikbaar zijn in vakantiehuis Norgeruil of De Morgenster.

Uw herfstvakantie begint in Norg in Drenthe! Vakantie in het bos is de ultieme herfstvakantie: bomen verliezen hun mooie rode blad, paddestoelen komen omhoog en een wandeling is gezond! Onze vakantiebungalows hebben volop privacy in een eigen grote tuin. Ook ideaal voor een vakantie met kinderen: we hebben een speeltoestel in de tuin en diverse spellen in het huis. Zo wordt de vakantie leuk voor jong en oud!

Of geniet van het overdekte zwembad van Norg. Het Molenduinbad is nog geen 3 kilometer van de huisjes vandaan! Ideaal! Maar een dagje shoppen in Groningen ligt ook binnen bereik. 
Maar tijdens de herfst kunt u ook volop genieten van het bos, een boswandeling of bijvoorbeeld een picknick op de zandvlakte. Zo wordt de vakantie pas écht genieten. Niets moet! Liever een mountainbike of e-bike huren? Ook dat kan tijdens de vakantie. Maak heerlijke tochten in de omgeving en geniet van bos en heide.
Nog niet overtuigd? Nog vragen over een last-minute vakantieboeking? Of wilt u weten wanneer u goedkoop een vakantiehuis kan reserveren? Bekijk dan de tarieven op onze website. Bekijk ook de foto's en vele faciliteiten en gemakken van ons vakantiehuis.

En mocht u daarna nog steeds vragen hebben? Stel ze gerust! We staan u graag te woord!

Vakantie in Drenthe, de bossen van Norg. Een vakantie om niet te vergeten!

E-mailen
Bellen
Map
Info